Izvor: BLIC/ALO
20.04.2023 u 10:17
0

„NATERALI JE DA ABORTIRA ZDRAVO DETE“: Slavica Ćukteraš otkrila šokantne detalje, dete joj spasili u poslednjem trenutku!

Otvoreno je govorila o problemima sa zdravljem

Slavica Ćukteraš u jednom trenutku se povukla iz posla, a to je uradila upravo zbog porodice i deteta.

– Sve oko saznanja trudnoće je bilo jako čudno. Uradila sam test koji je pokazivao pozitivno, pa sam prokrvarila to isto veče. Kad sam otišla kod lekara rekli su mi da ide normalan ciklus i da nisam trudna- rekla je Slavica, pa dodala:

– Kad sam otišla kod drugog doktora, dobila sam isti odgovor. Tada sam i prvi put čula da postoji to kada telo misli da je trudno. I kaže ona meni „Trebalo bi da se očistite“, a ja ajde da što pre to uradim jer imam snimanja- ističe pevačica koja kaže da tada to nije uradila, već se posavetovala sa još jednim lekarom.

– Tada je potvrđeno da je dete živo, da srce kuca. Bilo smo u šoku. Došla sam da se očistim jer su mi rekli da nešto nije u redu sa hormonima, a saznala da ću postati majka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter