Izvor: KURIR.RS
20.04.2023 u 10:01
0

DANIJELA DIMITROVSKA VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Manekenka donela drastičnu odluku, a ovo su najnovije fotografije!

Danijela Dimitrovska pre godinu dana razvela se od Ognjena Amidžića sa kojim ima sina Matiju.

Kada je prvi put progovorila o krahu braka, gostovala je i otkrila je da je taj period bio „smrt bez umiranja“ ali i da su zbog sina ostali u sjajnim odnosima.

Ognjen Amidžić već neko vreme uživa u ljubavi sa skoro 20 godina mlađom koleginicom koja se pojavljuje u jednom segmentu njegove emisije, Minom Naumović.

Od kako su javno priznali vezu, Danijela nikada lepše nije izgledala kako komentariše domaća javnost, a posvećena je isključivo poslu i detetu.

Dimitrovska je rešila da poradi na sebi, pa pored redovnih treninga odlučila je da promeni boju kose i osveži je svetlijim pramenovima.

Danijela Dimitrovska
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Manekenda je zbog prirode posla bila kompletno sređena, a njena boja kose je učiila da izgleda dosta drugačije i lepše.

Danijela Dimitrovska
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter