Izvor: KURIR.RS
25.05.2023 u 07:51
0

PRVO OGLAŠAVANJE DANIJELE POSLE RASKRINKAVANJA VEZE SA 6 GODINA MLAĐIM! Krili se 6 meseci, a sad ovako reagovala: Hvala na…

Bivša manekenka Danijela Dimitrovska, posle razvoda sa voditeljom Ognjenom Amidžićem, uplovila je u vezu, kako prenose domaći mediji, sa šest godina mlađim biznismenom Jevremom Kosnićem, koji se nekada aktivno bavio fudbalom. Navodno, njih dvoje su šest meseci zajedno, bili su zajedno i na odmoru, ali nisu hteli da postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže kako bi svoju vezu sačuvali što duže u tajnosti.

 

Danijela se, pošto je vest da je sa šest godina mlađim biznismenom odjeknula kao bomba, budući da je i njen bivši suprug Ognjen u ljubavi sa skoro 20 godina mlađom voditeljkom Minom Naumović, sad oglasila na društvenim mrežama i zahvalila se svojim fanovima koji su lepo komentarisali njen video.

„Hvala na svoj ljubavi i komentarima ispod ovog videa“, napisala je lepa Danijela.

Danijela Dimitrovska
FOTO: PRITNSCREEN

Naime, bivša manekenka je pre tri dana objavila video pitajući pratioce koji autfit im se najviše sviđa, a oni su počeli da nižu komentare i hvale njen izgled.

„Lepa dama“ „Šta onom čoveku bi da te ostavi !? Ima li on mozga uopšte , kukala mu majka“, „prelepa si u svemu“, „Prelepa Danijela“, „Kad si zgodna svaki autfit je dobar“, samo su neki od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter