Izvor: BSC Happy
18.04.2023 u 13:27
2

Ognjen Amidžić VARAO Danijelu sa Minom? „PLAKALA JE zbog oženjenog muškarca sa kojim ima AFERU i govorila da voli MATORCE“

Veza počela mnogo pre razvoda?

Ognjen Amidžić je od nedavno priznao da je u vezi sa skoro dvadeset godina mlađom Minom Naumović, a izvor koji je želeo da ostane anoniman za BSC Happy portal tvrdi da je afera između Mine i Ognjena počela još tokom njegovog braka.

„Mina je bila u teškoj depresiji i plakala zbog afere sa starijim čovekom, a u šali je često govorila kako je sa njim jer ima ‘daddy issues’ i loži se na matorce“, počinje svoju priču izvor koji želi da ostane anoniman.

Navodno, upravo zbog afere, Mina Naumović je dobila posao.

„Govorila je kako on ima sina, a obećava joj da će ostaviti ženu. Njihova veza nije počela profesionalno, već je Mina pokušavala da se probije u medijima, prvo na web portalima, ali joj to nikako nije išlo, pa ju je Ognjen ubacio da radi sa njim“, priča dalje izvor.

Afera lepe Mine Naumović i Ognjena Amidžića je vrlo moguće kap koja je kod Danijele Dimitrovske prelila čašu jer traje mnogo duže nego što novopečeni par priznaje.

„Kada sam ja slušao priče o starijem muškarcu od nje, za kog je tvrdila da nikako ne može da ga imenuje jer će ga ugroziti, Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku. Sve te njene priče i plakanje za njim su se događali sigurno pola godine pre njegovog razvoda, a ima i više od toga jer sam sve njene priče slušao još tokom leta prošle godine“, prisetio se izvor za BSC Happy portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Ognjen Amidžić VARAO Danijelu sa Minom? „PLAKALA JE zbog oženjenog muškarca sa kojim ima AFERU i govorila da voli MATORCE“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter