Izvor: BSC Happy
18.04.2023 u 13:39
4

MISTERIJA REŠENA: Ovo je TITOV UNUK, Saša Broz objavila zajedničku fotografiju FOTO

Unuk Josipa Broza Tita je do sada bio potpuno nepoznat široj javnosti

Poreklo Josipa Broza Tita, i dan danas je misterija, koju ni najbolji istorilčari ne mogu da reše. Međutim, ni njegovi naslednici nisu ništa manje intrigantni. Iako je Saša Broz, maršalova unuka, možda najeksponiranija od cele familije Broz, njen rođeni brat Andrej se oduvek držao na distanci od medija, tako da se o njemu malo toga zna, a do sada je bila i prava retkost pronaći njegovu fotografiju.

Printscreen/Instagram/brzosasa

Jubilirani pedeseti rođendan bio je dobar povod da Saša na svom Instagram profilu, objavi fotografiju sa bratom Andrejem i javno demonstrira svoju beskrajnu ljubav. Uz objavu zajedničke fotografije koja datira od pre par dana, Saša je sentimentalno dodala i crno belu sliku na kojoj su brat i ona sa roditeljima ispred čuvenog hotela „Karmen“ na Brionima. U opisu je dodala: „50 godina stalo je u treptaj oka… Uspešan, pametan, duhovit i skroman. Rekla bih dobri geni Andrej. Volim te do neba i nazad“.

Printscreen/Instagram/brzosasa

Inače o Andreju Brozu se vrlo malo zna. Jedino poznato iz njegove biografije je da je studirao na čuvenom Moskovskom univerzitetu, kao i da se uspehom bavi konsaltingom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “MISTERIJA REŠENA: Ovo je TITOV UNUK, Saša Broz objavila zajedničku fotografiju FOTO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter