Izvor: happybsc
01.09.2023 u 09:57
0

NEVEROVATNA PRIČA O ODNOSU DARKA LAZIĆA I ANE SEVIĆ: Voleli su se, varali, razveli, pa sudili, a sada je došla na njegovo venčanje

Darko Lazić se oženio svojom izabranicom Katarinom, a sa prvom suprugom je, na iznenađenje svih, sada u odličnim odnosima. Ana Sević, pojavila se na svadbi svog bivšeg muža Darka Lazića, i to u pratnji supruga Danijela Nedeljkovića.

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević iza sebe imaju priču punu obrta i turbulencija. Naime, Darko i Ana proslavili su se u „Zvezdama Granda“. Posle izvesnog vremena druženja počeli su i da se zabavljaju. Venčali su se u tajnosti, bez velike pompe, kada je Ana bila trudna.

Iz ove zajednice, bivši par je dobio jedno dete, ćerku Lorenu. Mediji su redovno izveštavali o svađama i navodnim neverstvima Ane i Darka. Izvori su govorili kako je pevač bio intiman sa jednom starletom, te da je često bio neveran Sevićevoj.

SVI MISLE DA JE NAJLEPŠA: Ovo je poslednja fotografija princeze Dajane (FOTO)

Međutim, Darko je jednom prilikom demantovao glasine.

-Smejemo se. Ana je normalna osoba i zna da kada bih već takvu glupost radio, da ne bih to radio preko dana na plaži. Šta da radimo, smejemo se-, rekao je Lazić ranije za portal Opera 17, preneli su mediji.

Ipak, došlo je do razvoda, a Darko je kasnije rešio da ispriča kako mu je Ana bila neverna. -Znao sam da me vara i ćutao da vidim dokle će to da ide. A samo je trebala da mi kaže: ‘Ja sam se zaljubila’. Hiljadu puta sam je pitao, poricala je. Svi su znali, pa i ja, ona se pravila luda. Ceo grad me je ismevao. Na kraju sam pozvao njega i pitao da li je sa mojom ženom. ‘Ne, druže, taman posla’, govorio mi je. ‘Nemoj biti bezobrazan, reci mi. Nemoj da pravi majmuna od mene i tebe. Ako ste zajedno, zajedno ste, ubeđivao sam ga, ali je sve poricao izjavio je tada Darko,

Ana je Darka u više navrata tužila da ne plaća alimentacije za ćerku Lorenu, te da joj je dužan veliku sumu novca.

-Lazić je bio dužan velik cifru za alimentaciju i mi smo podneli zahtev za izvršenje naplate, te je podneta i krivična prijava. On je u međuvremenu platio veći deo alimentacije sa kojim je kasnio i tu se zatvorilo njegovo dugovinje na mart mesec ove godine. Međutim, sada ima novo dugovanje, jer je od marta prošlo osam meseci, a on nije uplaćivao ni dinara. Njegovo zaduženje je da mesećno plaća 50.000 dinara, što znači da trenutno duguje 400.000 dinara, zaključno sa oktobrom mesecom“,  advokat Ane Sević, Miša Petrovski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter