Izvor: KURIR.RS
16.08.2023 u 13:30
0

NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Nikad viđen snimak Ksenije Pajčin preplavio društvene mreže (VIDEO)

Na društvenim mreža pojavio se dosad neviđeni video snimak pokojne pop zvezde Ksenije Pajčin na koncertu Svetlane Cece Ražnatović na stadionu Marakana, davne 2002. godine.

Na snimku se vidi nasmejana i raspoložena Ksenija, u društvu koleginice Tijane Dapčević, koje su se strpljivo fotografisale sa fanovima.

Dženifer Lopez zapevala u restoranu u Italiji: Latino diva napravila atmosferu za pamćenje (VIDEO)

Podsetimo, život mlade pevačice zauvek je prekinut 16. marta 2010. godine. Kseniju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio Filip, koji je nakon toga sebi oduzeo život. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

@ksenija_pajcin Ksenija i Tijana Dapčević 16. juna 2002. godine na Cecinom koncertu na Marakani. #KsenijaPajcin #KsenijaPajčin #XeniaPajcin #XeniaPajčin #TijanaDapčević ♬ original sound – Ksenija Pajčin

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter