Izvor: Kurir.rs/Paparaco lov
05.10.2023 u 17:42
0

OD LUKSUZA ĆE VAM ZAVRTETI U GLAVI: Cecina VILA u Žitorađi zasenila onu u Ljutice Bogdana – WOW (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpoznatijih pevačica Balkana, potiče iz Žitorađe, malog mesta u blizini Prokuplja.

Odrasla je sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom Veličković. Nedavno je ekipa emisije Paparaco Lov imala priliku da snimi porodičnu kuću Ražnatovića, čime su otkriveni delići Cecinog privatnog života, ali i mišljenje komšija o slavnoj pevačici, kao i sećanja na njeno odrastanje.

Youtube printscreen Paparaco lov

Meštani Žitorađe su istakli da je Cecina sestra Lidija češći gost u rodnom mestu, ali da pamte Svetlanu kao izuzetno posvećenu učenicu, uprkos tome što je zbog svoje muzičke karijere završila školu vanredno. Njena strast prema muzici i pevanju bila je očigledna još u mladosti. Jedna od komšinica je istakla: „Bila je odličan đak i uvek je volela da peva.“

Cecini roditelji, Slobodan i Mira Veličković, žive u impozantnoj vili smeštenoj u Žitorađi. Kuća je opisana kao velika, sva u staklu i kupolama, okružena visokim betonskim zidom koji pruža privatnost porodici Ražnatović. Ova neobična arhitektura samo je jedan od mnogih detalja koji bude radoznalost lokalnih stanovnika i medija.

Youtube printsceen Paparaco lov

Tako se otkriva da iza svetala reflektora, Cecin život u malom mestu nosi i svoje priče, isprepletane sa sećanjima komšija i porodičnim vezama koje čine deo njenog bogatog životnog putovanja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter