Izvor: KURIR/DNEVNIK.HR
08.05.2023 u 08:25
0

ODMAH POSLE CEREMONIJE POBEGAO: Princ Hari došao na krunisanje, ali je OVU PONUDU svog oca odbio

Iako je na kraju svih pregovora i dogovora odlučio da dođe na krunisanje oca, kralja Čarlsa, princ Hari odlučio je da ne gubi vreme tako što je, ni sat vremena nakon svečane ceremonije, primećen kako ulazi u automobil kojim se zaputio prema aerodromu Heathrow.

I očekivalo se da će Hari nakon ovog istorijskog događaja požuriti u Ameriku svojoj supruzi Megan Markl kako bi s njom proslavio četvrti rođendan njihovog sina Arčija, ali je objavljeno i da je pozvan na ručak nakon krunisanja u Bakingemskoj palati, za koji su mnogi mislili da će ga prihvatiti.

Princ Hari u Vestminstersku opatiju je pre krunisanja stigao među poslednjima i u pratnji svojih sestara, princeza Eugenije i Beatris i njihovih supruga.

Imao je osmeh na licu, a i ljubazno je pozdravio neke od ostalih gostiju govoreći im „zdravo“, „jutro“ i „lepo je videti te“ – što su otkrili čitači s usana.

Takođe su tvrdili da je rekao „pogledaj to“ dok je primetio veličanstvenost trenutka i takođe rekao da je sve „divno“, prenosi The Mirror.

Međutim, stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms, primetila je i da je Hari izgledao nervozno dok je čekao da Čarls stigne.

„Dok je Hari čekao na svom mestu da mu otac i brat stignu, bilo je nekih subliminalnih znakova rastuće napetosti ili teskobe. Grizao je usne i ubrzano treptao, što je pokazivalo da je pod stresom“, pojasnila je.

A dok je čekao kralja da stigne na krunisanje, Hari je navodno napravio bizaran gest prema princezi Ani. Džudi je primetila da je počeo da „bulji“ u nju koja je sedela u redu ispred njega.

„Pogled mu je bio fiksiran na njegovu tetku Anu, koja je čavrljala s drugima ispred njega, a onda mu je glava klonula“, izjavila je.

Džudi je objasnila da je Hari bio vrlo samouveren kad je tek ušao u opatiju, što se moglo primetiti i na fotografijama.

„Smešio se, a onda je izvodio nešto što je izgledalo kao prilično drsko hvalisanje. Njegov korak delovao je živahno, smeškao se i signalizirao svetu da je optimističan, samouveren i srećan što se vratio“, zaključila je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter