Izvor: BSC HAPPY/SD.RS
12.12.2023 u 21:03
0

„ON JE BIO SPONZORUŠA“ Udovica Olivera Dragojevića šokirala javnost priznanjem

Udovica Olivera Dragojevića progovorila je o njenom pokojnom mužu i otkrila kakav je čovek bio.

Oliver Dragojević je preminuo 29. jula, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica Vesna je sada progovorila o pevaču.

Oliverova udovica se sada prisetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević muvao. Vesna je, takođe, ispričala kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapela za oko, iako je tada imao devojku.

– Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: „Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!“ A kažem ja njemu: „Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana“ – rekla je Vesna za Radio Dalmaciju.

PRE BRAKA SA BOJANOM LJUBIO JE NJU: Ova fatalna brineta je bivša devojka Mirka Šijana (FOTO)

Kako kaže Vesna, Oliver je bio izgubljen slučaj.

– On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici – rekla je Vesna tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

– On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan… Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti – rekla je Vesna tom prilikom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter