Izvor: Kurir.rs
04.02.2024 u 01:50
0

ONA JE AMINOVALA NJIHOVU LJUBAV I PORED VIŠEDECENIJSKE RAZLIKE U GODINAMA : Ovako izgleda buduća tašta Lazara Ristovskog

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

Nakon što je potvrdio vezu s koleginicom, Ristovski je u više navrata komentarisao njene fotografije na Instagramu, a njena majka Anikica Lazić je takođe aktivna na mrežama. Ona je na jednom snimku koji je Lazar Ristovski jednom prilikom objavio na mrežama odmah komentarisala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ankica Lazic (@ankica.lazic)

„Hahaha, top“, napisala je Ankica uz emotikone koji plaču od smeha, a njena ćerka je odmah lajkovala komentar, pa se može pretpostavljati da ona podržava njihovu vezu iako je glumac četiri decenije stariji od njene ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter