Izvor: kurir.rs
20.12.2023 u 19:20
1

„ONA KAD ZAMEŠA, VRTI MI SE U GLAVI“: Olja Karleuša iskreno pričala o jednoj koleginici

Olja Karleuša u jednoj emisiji otvoreno je govorila o koleginicama i otkrila ko je po njenom mišljenju trenutno najbolji paket na muzičkoj sceni.

S obzirom na njen prepoznatljiv ukus i stil nije iznenađenje što je izabrala pevačicu Teu Tairović.

„NE MORAM DA MU SEDNEM U KRILO“: Karleuša zna kako da dobije šta želi

Trenutno od pevača za scenu mi je najbolji paket Tea Tairović pa milion mesta prazno. Ona je meni baš pravi paket. Njeni nastupi izgledaju vrlo vatreno, a ja to lično volim. Volim da vidim tu interakciju publike kada ona peva. Ona kada zameša i zaigra meni se zavrti u glavi a kamoli muškarcima ili ženama koji su na nastupu, tako da meni to izgleda savršeno – rekla je Olja.

Olja je otkrila tajne o tome kako ona i njen suprug uspevaju da održe svoj brak, te je istakla da su kompromis i ljubav recept za svaki uspešan odnos.

-Sada u febraru će biti dvadeset godina kako smo mi zajedno. Zajednički život je život koji, po mom ličnom mišljenju, koje nikada neću promeniti, a to je život u kome mora da bude puno ljubavi. Jer samo uz puno ljubavi imaš mogućnost da pojedeš tu tonu meda i tonu soli koji ti život donosi – istakla je pevačica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ONA KAD ZAMEŠA, VRTI MI SE U GLAVI“: Olja Karleuša iskreno pričala o jednoj koleginici”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter