Izvor: KURIR.RS
19.08.2023 u 17:43
0

OD HONORARA OD KULTNE SERIJE SAZIDALA KUĆU: Otkrivena PRAVA ISTINA kako zarađuje Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević, koja se proslavila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", ne libi se da javno priča o novcu koji je zarađivala tokom karijere. Ona ima i stan u Beogradu.

– Od honorara u seriji „Bolji život“ ja sam napravila kuću u Golupcu – kazala je bila Lidija Vukićević.

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip – top sređena uživa u sunčanim danima (FOTO)

– Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu – dodala je Lidija jednom prilikom u emisiji.

Inače, mnogi komentarišu da se glumica nije mnogo promenila od emotivanja serije, s obzirom na to da izgleda veoma mladoliko. Lidija je u više navrata isticala da nikada nije otišla „pod nož“, odnosno da se nije operisala kod plastičnih hirurga.

– Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom – navela je nedavno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter