Izvor: Kurir.rs
19.08.2023 u 17:23
0

NASLEDNICA HAJDI KLUM OBARA S NOGU: Skinula se u minijaturni kupaći kostim, ZANOSNE OBLINE u prvom planu!

Leni Klum, kći slavne manekenke Hajdi Klum, uživa u luksuznom odmoru na jugu Francuske, a pritom je pokazala sve svoje adute.

19-godišnja manekenka viđena je kako se sunča u minijaturnom plavom bikiniju na jahti svog oca, italijanskog biznismena Flavija Brijatorea. Leni se zabavljala u društvu prijatelja, izležavala se na palubi te prskala u moru.

Iako joj je Flavio otac, bivši očuh Sil usvojio je Leni pre dosta godina. Njena majka Hajdi nedavno je bila na odmoru u Italiji sa svojim suprugom, gitaristom „Tokio Hotela“ Tomom Kaulicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot Celebs Home (@00hotcelebshome00)

Leni je krenula majčinim manekenskim stopama, a pokazala je impresivnu figuru u bikiniju. Otac joj se takođe pridružio na suncu te su zajedno kvalitetno provodili vreme.

Leni je inače uspešna u svetu modelinga, a pre dve godine pojavila se na naslovnici nemačkog „Voga“. Njena majka bila je oduševljena ćerkinim uspehom.

– Tako sam ponosna na tebe. I ne zato što si odabrala krenuti ovim putem. Znam da kojim god putem krenula, biće to tvoj put. Oduvek si znala šta želiš, a šta ne želiš. Ti nisi mini-ja. I jako sam srećna što sada možeš pokazati svetu ko si zapravo TI – napisala je tada ponosna mama na društvenim mrežama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter