Izvor: KURIR/PINK.RS
08.03.2023 u 10:23
0

OTMENI DOM BIVŠE LJUBAVNICE MIROSLAVA ILIĆA! Mirjana Antonović se pohvalila kućom na moru, fotografije kao iz ČASOPISA!

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, godinama unazad prisutna je u domaćim medijima budući da se svim silama trudi da sudskim putem dokaže da je folker biološki otac njenog sina Devina.

Ipak, javnost se interesuje i za druge detalje iz njenog privatnog života, o čemu svedoči i njena nova objava na Fejsbuku, koja ne prestaje da se komentariše.

Mirjana je pre nekoliko meseci svoje pratioce na mrežama obavestila da renovira svoju kuću na moru, a sada, kada je sve skockala, pohvalila se prijateljima.

Mirjana Antonović
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

– Videli ste kad sam počela renoviranje ove male kuće kraj mora. Ovo je konačno završen projekat. Sledeći put ću vam postaviti još dve sobe i jos jedno kupatilo – poručila je ona.

Mirjana Antonović
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

U njenom domu dominira bela boja i nežniji tonovi, dok je nameštaj pažljivo birala, kako bi se sve lepo uklopilo i izgledalo kako iz časopisa.

Mirjana Antonović
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Mirjana je o svakom detalju posebno brinula, te joj i kupatilo izgleda fenomenalno, sa sve zlatnim detaljima u tuš kabini.

Mirjana Antonović
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter