Izvor: Kurir.rs
10.01.2024 u 13:41
0

OVA FATALNA BEOGRAĐANKA JE BILA SILVANINA SUPARNICA: Muž je varao sa njom, bol je bila nemoguće jaka

Čuvena pevačica Silvana Armenulić tragično je nastradala u trenutku kada je njena karijera bila na vrhuncu. Njen život je obeležila ljubav sa pevačem Tomom Zdravkovićem, ali je ona svoju sreću pronašla pored drugom čoveka.

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA AUTA U KOM JE STRADALA SILVANA ARMENULIĆ: Ovako izgleda smrskano vozilo u kom su bile njena trudna sestra i ona (FOTO)

Silvana je uplovila u brak sa teniserom Radmilom Armenulićem, ali ju je za Tomu uvek vezivala ta strast prema muzici i pesmi. I nakon njene smrti ostala je legenda, koja je danas pretočena u film i seriju o kojoj se priča širom Srbije.

O Tominom životu je mnogo toga ispričala njegova supruga, a prema njenom svedočenju je i snimljen film. Ipak, i o životu Silvane Armenulić se zna dosta toga, a interesantna je priča o njenoj ljubavi sa Radmilom.

Poznato je da su slavni teniser i pevačica bili u krizi i pred razvodom, a ono što publika nije znala jeste da je Radmilo godinama imao ljubavnicu Leposavu Jankov, koja je Silvani bila velika suparnica.

Leposava je u poznim godinama dala jedan intervju u kom je govorila o ljubavi sa Radmilom, ali i problemima sa Silvanom kada se saznalo za njihovu aferu.

  • Često idem u teretanu, kupila sam i traku za trčanje da bih mogla da vežbam ako je vreme previše loše da izadem. Zdravo se hranim, ne pušim, ne pijem, imam drugarice koje mi stalno dolaze i ja idem kod njih, igram karte — rekla je pre nekoliko godinama za Lenu i priznala da joj je najveća tragedija u životu to što je izgubila sina Đorđa koji je imao 23 godine, od posledica droge.

Tokom sedamdesetih godina njihova veza je punila sve novinske natpise, a kako je Leposava rekla, to je sada prošlost za nju.

  • To je daleka prošlost za mene. Radmilo i ja zabavljali smo se još kao mladi, pre nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Posle desetak godina ponovo smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo ponovo započeli vezu koja je trajala preko tri godine. Jeste to bila velika ljubav. Kada je poceo da radi kao trener u Nemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Ofenbah. Silvana nije želela da se razvede. Saznala je za nas i počela da me uznemirava. Iako razvedeni, muž i ja živeli smo u istom stanu, u posebnim sobama. Baš na moj rođendan ona je upala i odmah počela da me čupa za kosu, grebe po licu i udara. Muž me jedva odbranio rekla je ona.

 

  • Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme – pisalo se tada.

Kada se to desilo, Leposava je objasnila detaljno kako je došlo do sukoba sa Silvanom i kako je ceo sukob izgledao.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter