Izvor: KURIR.RS
10.09.2023 u 22:36
0

OVO JE DEČKO RUŽE RUPIĆ: Pevačica posle nesreće odlučila da ga pokaže javno (FOTO)

Pevačica i influenserka Ruža Rupić sinoć je imala saobraćajnu nezgodu na Karaburmi. Naime, pevačica je krenula na promociju kod prijatelja, kada se desio udes.

U kolima sa njom bio je njen dečko, kada su dva momka naletela na njih. Kola su nakon nezgode poprilično smrskana. Ona se oglasila za medije i otkrila celu istinu.

Istina je da smo imali saobraćajku, ali svi smo, hvala Bogu dobro. I moj momak i ja, kao i druga dva momka, oni su prošli sa laksim povredama. Automobil nije smrskan, kako se piše, ali ima ostećenja – rekla je Ruža snoć nakon nezgode, a sad je na svom Instagram profilu objavila fotku sa svojom jačom polovinom i pokazala da ljubav cveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

Naime, na fotografiji se vidi kako se ljubi sa svojim dečkom, a u opisu je stavila srce.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter