Izvor: sd.rs
10.09.2023 u 21:46
0

POTPUNO PROMENILA IZGLED, PA NAŠLA „OPRAVDANJE“: „Grudi sam uradila da mi haljine ne bi spadale“

Pevačica Aleksandra Mladenović započela je karijeru pre nekoliko godina, a kako joj je rasla popularnost, tako se menjao i broj nekretnina u njenom posedu, ali i fizički izgled.

Mladenovićka ima samo dvadeset šest godina, a premda joj pojedini u komentarima pišu da je preterala sa plastičnim operacijama i botoksiranjem, ona tvrdi da je to posledica hormonskog poremećaja.

Jedna od mlađih pevačica na estradi je tokom godina uvećala usne, istetovirala obrve, stavila silikone, ali je za razliku od poprsja koje je očigledno bilo veće, Aleksandra krila ostale estetske intervencije.

„JEZIK MI JE BRŽI OD PAMETI“: Aleksandra Mladenović otkrila kada se osećala POSTIĐENO i šta više nikada neće raditi

Mladenovićeva je u međuvremenu istetovirala obrve, a svi pamte njenu izjavu da je stavila implantate u grudi kako joj haljine ne bi spadale. Iako je imala nekoliko intervencija, Aleksandra danas izgleda „prirodnije“ od nekih njenih koleginica.

I kad je reč o kosi, Aleksandra je sprovodila krupne promene, pa se menjala od plavuše do crnke. U međuvremenu je eksperimentisala sa pramenovima. Ipak, sada je već neko vreme crnka, ali sa nadograđenom kosom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter