Izvor: KURIR.RS
24.01.2023 u 19:30
0

„OVO JE POPUT POBEDE NOVAKA U TENISU“: Suzana Perić predstavlja kolekciju „NAR“ u Parizu!

Slavna modna kreatorka Suzana Perić slovi za lepu i negovanu ženu. Ona je nemačka studentkinja koja je završila jednu od najprestižnijih modnih škola u Dizeldorfu.

Takođe jedna je od retkih modnih kreatorki koja gradi karijeru u Nemačkoj, ali i u Srbiji istovremeno. Učestvovala je na brojnim revijama u zemlji i inostranstvu. Tako je i dobitnica brojnih nagrada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

U uključenju ona je  otkrila naziv svoje nove kolekcije, ali i gde će je prvi put pokazati.

– Toliko je brzo prošlo ovih 22 godine karijere, tako da nisam ni sama svesna. Sada ću otkriti naziv svoje kolekcije premijerno za moju televiziju i moju kuću Kurir. Zvaće se „Nar“. Nar je nešto od čega potičemo i nešto što će da se raspe kao bogatstvo po celoj kolekciji – rekla je kreatorka.

Kreatorka će nastupati na Pariskoj nedelji mode, koja je sama za sebe ogroman uspeh. Otkrila je i kako će se odvijati saradnja.

– Niko do sada nije mogao da nastupi na Pariskom fešn viku. Posle Berlina, Milana, Malte, Njujorka i svih modnih manifestacija na kojima je Suzana Perić brend, zajedno sa Srbija fešn vikom, nastupala. Meni je najveća želja bila da se pojavim na fešn viku u Parizu. Uz pomoć Srbija fešn vika koji je stvarno godinama „burgijao“ odnosno mučio se da dobijemo tamo da nastupamo. Od ove godine Srbija i Portugal prvi put imaju pravo da se nađu na zvaničnom programu fešn vika. To je za našu zemlju kao kada Novak pobedi u tenisu. Stvarno predstavljati Srbiju na Pariskom fešn viku je korak uz korak sa Gučijem i Šanelom i svim ostalim brendovima – rekla je kreatorka.

Ona se dotakla i svoje inspiracije.

– Karl Lagerfeld je predavao na mom fakultetu i on je moja inspiracija. Ovo je godina Lagerfelda, kragni i svega onoga što jeste. U njegovu čast, u moju čast i u čast Srbije ovo je nešto što će da se pokaže na Pariskom fešn viku. Ovo je nešto iz naše kulture, naše boje i one će predstavljati Srbiju kao rađanje nečega. Svaka devojka iz Srbije će poželeti ovu maramu. Prestavljaće boje iz Francuske i Srbije – rekla je kreatorka i potom pokazala kako će ta marama izgledati.

Nakon toga otkrila je i gde će se taj veliki događaj odvijati.

– Direktno pored Ajfelovog tornja na Šanzelizeu u predivnom delu muzeja iz 14. veka. Što bi rekao naš ministar Basta „žene su zakon“. Biće 20 žena i dosta njih koje će nas pratiti. Ja sam presrećna što će Suzana Perić brend uz pomoć 2 moja zaštitna lica odnosno žene koja je 20 godina vezana za Holivud i jedina je intervjuisala sve moguće zvezde i bila je zaštitno lice Elit luka, Biljana Obradović. Ona je otvorila moju prvu reviju pre 20 godina, a ove godine je moje zaštitno lice. Za mene je novo lice Holivuda, lice Srbije, Ivana Dudić. To su žene koje su moje muze. Sa jedne strane plava modna ikona, a sa druge, za mene, Odri Hepbern – rekla je kreatorka.

Ona se takođe osvrnula na svog saradnika i sakrivenog umetnika.

– Imam divnog saradnika Vojislava Žaku koji je sakriveni umetnik. Sve što mu nacrtam on to napravi, kao i sve ovo što vidite u kamenju – rekla je i potom pokazala svoje prelepe dizajnove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter