Izvor: Kurir/wanted
22.05.2023 u 11:33
0

OVO JE PORODIČNI DOM SOFIJE I LUKE! Ljubavni par od vile napravio bajku, ovde uživaju njihova deca!

Manekenka Sofija Milošević sa fudbalerom Lukom Jovićem i dvoje dece uživa u porodičnom životu.

Sofija pratiocima na Intagramu pokazala deo svog doma u Madridu u kom srećni roditelji trenutno stanuju. Okrila je da je prostor božanstveno uređen a da je svaki detalj pažljivo biran.

Uz još neke fotografije koje je proteklih dana objavila na društvenoj mreži možemo da zaključimo kako njihov dom u glavnom gradu Španije odiše ne samo luksuzom već i istančanim ukusom, i da dominira elegantna bela boja.

Posebnu pažnju par je poklonio detaljima: tu su uramljene fotografije, ukrasni svećnjaci na kaminu, knjige koje su Sofijina velika ljubav, uspomene sa putovanja i još neke sitnice.

Kuća poseduje i impozantno dvorište koje je prostrano i svo u zelenilu. Tu se nalazi i bazen sa ležaljkama, u kome uživaju tokom letnjih sunčanih dana.

Sofija je nedavno otkrila da iako imaju skladnu vezu povremeno dođe do trzavica, a priznala je i kakva je domaćica.

– Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije – rekla je Sofija i dodala:

– Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: „Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš“, i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim – dodala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter