Izvor: BSC HAPPY
20.06.2023 u 15:27
0

BEKUTA, KARLEUŠA I MILICA PAVLOVIĆ U LUDOM PROVODU: Promocija albuma „LAV“

Milica Pavlović je ponovo obradovala svoju publiku sa 11 novih pesama koje su se našle na njenom novom albumu koji nosi naziv “Lav“.

Tim povodom, Pavlovićeva je za svoje saradnike i prijatelje upriličila proslavu za pamćenje. Među zvanicama su se našle i brojne ličnosti sa estrade! Žurka nije mogla da prođe bez Miličinih prijateljica poput Jelene Karleuše, Sofije Milošević…

EXIT zaokružio program za pedesetogodišnjicu hip hopa: Onyx i Senidah uz Wu-Tang Clan i preko 60 repera iz celog sveta na Tvrđavi!

Jelena Karleuša ume da se obraduje uspehu svojih koleginica, a Milici je na novom albumu čestitala i javno:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena je istakla da su se na ovoj fešti proveli svi ludo i nezaboravno, a na ovoj proslavi se pojavila čak i Ana Bekuta, koja je bila vidno raspoložena sa mikrofonom u ruci, dok su je grlile Jelena Karleuša i Milica Pavlović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter