Izvor: ALO.RS
15.04.2023 u 11:33
0

NAJLEPŠA ŽENA KOJA JE SMUVALA FUDBALERA! Sofija se obnažila i pokazala da je prava bomba (FOTO)

Šta će Luka reći na ovakve fotografije

Nakon velike proslave rođendana o kojoj su danima pisali svi mediji, manekenka Sofija Milošević ponovo je oduševila svojim izgledom.

Zgodna plavuša i supruga fudbalera Luke Jovića, nakon dva porođaja izgleda fenomenalno, a svoju liniju je vrlo brzo vratila na staro.

Njena svaka fotka priukupi veliki broj lajkova i pozitivnih komentara, što je i sada bio slučaj, kada je objavila slike u crvenoj haljini iz svoje modne kolekcije.

Sofija je pozirala u kratkoj, svetlucavoj haljin koja je savršeno pratila i isticala njenu figuru. Nameštala se i pozirala u nekoliko prostorija, a komentarima se nije nazirao kraj. „Prezgodna“, „Boginja“, „Prelepa žena“, „Vau“, samo su neki od njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter