Izvor: kurir
06.09.2023 u 16:06
0

PEVAČICA PRIZNALA: „Zbog njih sam postala narcis“- RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA I O MILANU STANKOVIĆU!

Pevačica Rada Manojlović govorila je o svojim dosadašnjim vezama. Tom prilikom se dotakla i fizičkog izgleda svojih bivših.

Svi momci su hvalili moj izgled, govorili su kako sam prezgodna i to je dovelo do toga da postanem narcis. Ni ja nisam nalazila zamerke svojim bivšim momcima jer su svi imali sve. Nije sve u izgledu, zato su i bivši“, rekla je Rada.

POZNATA PEVAČICA HTELA SEBI DA ODUZME ŽIVOT: Goca Božinovska se prisetila teškog perioda, a on ju je spasio

Sa Milanom se čujem, ali to ne znači da ćemo se emotivno pomiriti. Pitala sam ga da mi uradi neku pesmu, ali sebe nisam prepoznala ni u jednoj melodiji. Ne sumnjam da će mi uraditi neku pesmu, sad ću da ga uhvatim za gušu, da ne daje više drugima pesme, samo meni“, našalila se pevačica, prenosi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter