Izvor: klix.ba
06.09.2023 u 16:36
1

SVE TO PLAĆA KRISTIJANO: Georgina Rodriguez na festivalu u Veneciji neobičan odabir obuće i dodatak od 300.000 evra

Georgina Rodriguez sad već tradicionalno bila je gošća Filmskog festivala u Veneciji, a na crvenom tepihu pojavila se u dugoj crvenoj haljini dok je prethodno pokazala još nekoliko upečatljivih odevnih kombinacija.

PEVAČICA PRIZNALA: „Zbog njih sam postala narcis“- RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA I O MILANU STANKOVIĆU!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Partnerka Kristijana Ronalda prisustvovala je projekciji filma „Enea“, a na crvenom tepihu koji joj je prethodio pojavila se u crvenoj dugoj haljini spuštenih naramenica i naglašenog dekoltea.

Uz haljinu nosila je chocker ogrlicu s priveskom, a na rukama je imala duge bele rukavice preko kojih je nosila prstenje i narukvicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Još jedno od upečatljivih izdanja bilo je i ovo iz gore objavljenog posta Haljina je bila napravljena od crvene tkanine sa ombre efektom na rubovima te se prelivala u nijanse narandžaste i žute.

Ipak najveću pažnju „ukrao“ je modni dodatak koji je nosila pri dolasku u samu Veneciju. Podelivši fotografije na Instagramu iz aviona, Rodriguez se mogla videti u crnom korzetu i pantalonama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

U ruci je imala Hermes Birkin torbicu koja po stilu izgleda slično modelu mat bele Diamond Himalaya Niloticus Croco Birkin 30, koja je na aukciji prodata za više od 280.000 evra.

Cene ovih modela dostižu i do 500.000 evra u zavisnosti od stanja i krokodilskog printa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVE TO PLAĆA KRISTIJANO: Georgina Rodriguez na festivalu u Veneciji neobičan odabir obuće i dodatak od 300.000 evra”

  1. Jeste lepa i jako ima slicnu facu sa Ronaldom a to je po slikarskoj teoriji zakon , kada lice partneri verovtano se se i slagati u svakodnevnom zivotu , ali postoji jedna ne tako lepa ali jako zanimljiva licnost koja se slikala sa Georginom a zove se Nathy Peluso cisto da se vidi koliko neko moze biti zanimljiv , zgodna i lep u ne tako skupoj garderobi , ne sa dugackom kosom, i podebeo , zanimljivija je od Georgine , Georgina deluje kao domacica , doduse malo sredjenija domacica .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter