Izvor: Blic.rs
15.10.2023 u 11:20
1

„POČELA JE FRKA“: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Beograd na SUĐENJE sa pevačem

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, koja se godinama sudi sa pevačem, stigla je u Beograd zbog zakazanog ročišta.

Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila da je doputovala iz Amerika za Beograd, a odmah pri sletanju doživela je dramu.

– Stigli smo u Beograd. Diana, David i ja. Odmah počela frka sa izgubljenim koferima. Još ne mogu da ih nađu“ – napisala je u subotu Antonovićeva, sa kojom je došao i sin Devin.

„SIN MI JE BIO BOLESTAN“: Aleksandra Prijović otkrila šta se dešavalo između tri beogradske Arene

Inače Mirjana godinama pokušava sudskim putem da dokaže da je Miroslav Ilić biološki otac njenog sina.

– Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijima rekao: „Ćeraćemo se“. Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom – rekla je ona jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„POČELA JE FRKA“: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Beograd na SUĐENJE sa pevačem”

  1. Gospodjo prestani više da se blamiraš, kako te nije sramota, znala si da je oženjen ko te je bio po ušima da se švalerišeš sa oženjenim čovekom.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter