Izvor: KURIR.RS
17.01.2023 u 20:45
0

POČELA VILIJAMOVA BRUTALNA OSVETA HARIJU: Zadao bratu i snaji NIZAK UDARAC! Oni su na OVOM DOGAĐAJU ZABRANJENI! Stiglo objašnjenje

Prošlog vikenda bio je organizovan BAFTA "Tea Party" u Los Anđelesu, a princ Hari i njegova supruga Megan Markl nisu bili pozvani.

Kako govori izvor za The Sun, dolazak princa i glumice bio bi prava „PR katastrofa“, te da su smatrali kako bi bila užasna ideja da budu pozvani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Princ Hari je u svojoj knjizi i dokumentarnoj seriji žestoko napao kraljevsku porodicu. Američki tim je podsetio da je njegov brat, princ Vilijam, predsednik BAFTA-e – rekao je izvor.

– Dakle, za njih bi prostiranje crvenog tepiha Hariju i njegovoj ženi bilo kao da pale nuklearnu bombu. To je zabranjeno – dodao je.

Takođe je naglasio da bi svaki negativni razgovor o Vilijamu postao viralan, te da bi to bilo poražavajuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter