Izvor: Alo
11.02.2024 u 07:50
16

POGREŠIO SAM ŠTO NISAM BIO SA SUZANOM MANČIĆ: Branislav Lečić progovorio o velikim ljubavima

Branislav Lečić o Suzani Mančić, bivšim ženama i razvodima.

Poznati glumac Branislav Lečić progovorio je o udvaranjima voditeljke Suzane Mančić, koja je svojevremeno priznala da ju je poznati glumac odbio kada je želela da stupi u emotivnu vezu sa njim, pa se osvrnuo i na svoja dva braka koja ima uza sebe, sa bivšim suprugama Ivanom i Ninom.

On je na početku razgovora istakao da kako sada misli da je ipak trebalo da da šansu ljubavi sa Suzanom.

– Možda sam pogrešio što nisam bio sa Suzanom Mančić… Jesam, pogrešio sam. Trebalo je da budem sa njom, ipak. Trenutak je bio takav da nismo… Mi smo prijatelji, ona je predivna žena, znam i njene ćerke. Ali opet, ima li nešto lepše od druženja? Bio sam mladi pastuv nekad, nego… (smeh) – priznao je Lečić, pa otkrio u kakvim je odnosima sa svojim bivšim suprugama.

– Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu, na primer… O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo – zaključio je Branislav.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

16 thoughts on “POGREŠIO SAM ŠTO NISAM BIO SA SUZANOM MANČIĆ: Branislav Lečić progovorio o velikim ljubavima”

  1. Да ли си и њу хтео на силу, јер изгледа да имаш проблеме са потенцијом, па мораш на силу.

    14
    13
    Odgovori
  2. Šta će Vam bilo ko Lečiću , zar Vam nije dosta ovog medijskog silovanja , imate decu imate bivše žene , nemojte biti dosadni nikome , izvršavajte svoje obaveze prema deci , kakve žene , a i godine idu .

    24
    0
    Odgovori
  3. Ajde ne bleji -dosadan si bogu i ljudima.
    Kao da si ti – Robert De Niro ,Al Pacino,Paul Newman, Bradley Cooper a ne obican potrcko ispred kamere na prostoru bivse Yu.

    15
    6
    Odgovori
  4. Svi mi kada smo bili mladi mislili smo da smo konji, ili čepše zvuci pastuvi, sada u poznim godinama vecina shvata da smo bili male mace u zenskim rukama

    7
    0
    Odgovori
  5. Koliko ovde ljubomornih komentara,svi bi se menjali sa njim,naravno kad bi mogli🤣🤣🤣ali ne mogu pa pljuju po njemu…msm…dno dna,jadni ljudi…Samo napred Leko,ja mislim isto da si pogrešio što nisi bio sa Suzanom Mančić,ona je baš dobra milfara!?😎😜🥰😍

    6
    7
    Odgovori
  6. Branislav Lecic jeste bio faca ,mangup , glumac ,uspjesan kod zena sve to stoji ali vrijeme ide , bio je popularan i uspjesan kod svojih vrsnjakinja koleginica glumica pa i kod koleginica 10-20 god. mladjih ali kako godine idu vise nije popularan kod onih 30-40 godina mladjih ,on se osjeca mladim ali dzaba on je ipak za njih dedica sa burnom prosloscu i kad dobije korpu ne prihvata nego se sluzi nedozvoljenim podlim radnjama.

    2
    2
    Odgovori
  7. Beži bre narkomančino jedna tebi sad ni vijagra ne pomaže! Tebi Suzana ne bi dala pičke ni danas a kamo li tada. Ona je i danas seks mašina a pogledaj sebe,dedica !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter