Izvor: Alo.rs
29.01.2024 u 21:38
0

POLUGOLA ANA NIKOLIĆ LEŽI U KREVETU! Isplivala intimna fotka pevačice (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić ne prestaje da šokira javnost svojim potezima. 

Naime, Ana Nikolić, u poslednje vreme je često tema domaćih medija zbog svog ne tako prikladnog ponašanja, a sada je prevazišla samu sebe i pratioce uspela da ostavi zatečene slikom na kojoj polugola pozira na krevetu i to u provokativnoj pozi.

Ana Nikolić ležala je polugola na krevetu, a na sebi je imala providan bodi sa prorezima iz kojeg joj je umalo sve ispalo.

Ona je zauzela izazovnu pozu za slikanje, isturila jednu nogu, pa sve javno objavila, a komentari nisu prestajali da se nižu:

„Ana, ne priliči ti, saberi se više“, „Sve ti vidimo“, „Baš je degutantno“, „Preterala je, nema smisla više“ – bili su samo neko od komentara.

Prinstcreen-Instagram

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić ne razdvajaja se od svog novog partnera Nemanje. On je stalno kod nje, što su potvrdile i njene komšije.

– Jao, to je taj. Pa viđam ga u poslednje vreme često, ali mi s njom često viđamo neke muškarce koji dolaze i odlaze. Jednom sam baš uhvatila momenat kad su izlazili iz auta, on je vozio. Mogu vam reći da on uopšte ne ide uz nju, može u zubima da ga nosi. On je relativno nov posetilac ovde, pa mi nije palo na pamet da je s njim u vezi. Ali, neka, samo neka ona konačno pronađe sreću – rekla nam je Anina komšinica.

Printscreen-Instagram

– Znao sam ja to pre vas (smeh). Stalno su tu, idu levo-desno, izgleda da su se našli. Evo, dva sata pre nego što sam vas video i oni su bili tu. Ona onako obučena u svom fazonu, a on joj je otvarao vrata. Nije da je baš neki frajer, ali ajde, nije sve u izgledu – rekao je Nikolićkin komšija.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter