Izvor: Informer
29.01.2024 u 19:53
0

NOVA POTRESNA IZJAVA SEVERINE: Pevačica zagrlila sina Aleksandra pa poslala moćnu poruku (FOTO)

Severina je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa sinom u vidu ilustracije, uz reči pesme koju je njemu posvetila.

Severini Vučković Vrhovni sud oduzeo je starateljstvo nad sinom Aleksandrom i dodelio ga njenom bivšem suprugu, srpskom biznismenu Milanu Popoviću.

Otkako je vest dospela u javnost, pevačica se redovno oglašava na svom Instagram profilu gde objavljuje reči podrške koje dobija od prijatelja i fanova. Tako je i sada podelila fotografiju u sa sinom vidu ilustracije uz reči pesme „Rođeno moje“, koju je posvetila njemu.

– Najteže borbe najjači vode… – stoji u opisu fotografije.

Instgram -Printscreen

Podsetimo, Severina je nedavno održala koncert na Jahorini. Pred sam početak nastupa, pevačica je ispričala kako je danima loše, ali i pored toga ona se potrudila da bude što veselija na koncertu zbog publike.

Međutim, kada je na red došla pesma „Rođeno moje“ Severina se potpuno slomila, pa je čak i zaplakala na bini.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter