Izvor: Kurir.rs
14.01.2024 u 19:10
0

POSLE DESET GODINA PALO POMIRENJE! Zorica Brunclik i Miloš Bojanić KONAČNO zakopali ratne sekire

Miloš Bokanić otvoreno je govorio u kakvom je odnosu sa Zoricom Brunclik i njenim suprugom, estradnim umetnikom, Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Moje srce i dušu šaljem njima, ljubim ih i volim kao i svoju porodicu. Ja nisam hteo da umrem a da se ne pomirim sa mojom Zoricom i Kemišem. Posle deset godina smo se pomirili, ja sam pričao sa Kemišom dok sam išao na neki put. Moram da kažem da ja od Kemiša nisam sreo nežniju i bolju dušu. On je sjajna čovek i muzičar. – rekao je Miloš pa dodao:

OTIŠLA JE ZAUVEK, SVE JE MRAK: Zorica Brunclik na ivici suza progovorila o gubitku najdraže osobe

Ovo niko ne zna, da smo se mi pomirlili, i da smo posle deset godina nastavili tamo gde smo stali. Mi smo bili u jednom rijalitiju, ali je to na neki način nestvaran život. Zorica i ja smo plakali i klečali kada se njena ćerka udavala, oni su bili na svadbi mog sina. Mi nismo samo kolege, dali smo duše jedno drugom, tako da nema tu Farme i ostalih stvari -rekao je Miloš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter