Izvor: KURIR/BLIC
23.04.2023 u 14:07
0

PORODICA NA PRVOM MESTU! Šaška se porodila pre mesec dana, a već je velika podrška DEVERU Noletu! (FOTO)

Novak Đoković igrao je protiv Dušana Lajovića u četvrtfinalu Srpska opena u Banjaluci, a tokom meča je imao veliku podršku porodice i prijatelja sa tribina.

Novak Đoković igrao je protiv Dušana Lajovića u četvrtfinalu Srpska opena u Banjaluci, a tokom meča je imao veliku podršku porodice i prijatelja sa tribina.

Ovu utakmicu nije mogla da propusti i njegova snaja Saška Veselinov Đoković, koja je na svom Instagram nalogu podelila fotografije sa meča.

– Svako u svom filmu – našalila se Saška uz fotografiju na kojoj se vidi da sedi sa sestrom, kumom i roditeljima.

Saška je objavila još jednu fotografiju sa početka meča na kojoj je se vidi koliko joj je drago što prisustvuje Noletovom meču.

Saška Veselinov
FOTO: PRINTSCREEN

– Moja ekipa – napisala je snaja porodice Đoković.

Podsetimo, Saška se pre mesec dana porodila i na svet donela sina Aleksandra.

– Svi smo dobro. Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi – sa osmehom na licu priča Saška.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter