Izvor: KURIR.RS
06.06.2023 u 09:15
0

POTVRDILA VEZU SA FUDBALEROM! Blokerka okačila prvu fotografiju sa golmanom, u njegovom zagrljaju se topi (FOTO)

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila vest da je srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah u vezi sa golmanom Elojom Rumom.

 

Naime, Eloj koji živi u Americi i igra za tamošnji klub Columbus Crew na Instagramu je objavljivao fotografije sa identičnih mesta kao i Zorannah, što je odmah zapalo za oko korisnicima Tvitera.

Sada je blogerka na svom Instagram profilu podelila prve fotografije sa njenim novim izabranikom i potvrdila šuškanja koja već danima kruže, ako je suditi po prisnim kadrovima, ponovo uživa u ljubavi.

Podseetimo, Eloj Rum, Američki je golman kluba Columbus Crew. Rođen je u Holandiji, dok je poreklom sa ostrva koje je u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele, Kuraso.

Fudbaler ima ćerku, a na društvenim mrežama prati ga skoro 100 hiljada ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter