Izvor: ALO.RS
13.10.2023 u 16:07
1

PRIJA NASTAVLJA DA OBARA REKORDE: Aleksandra zakazala i petu Arenu u Zagrebu, a evo u čemu je još prva u Hrvatskoj

Folk zvezda Aleksandra Prijović ne prestaje da iznenađuje iz dana u dan, nakon što je zakazala i petu zagrebačku Arenu, te je to zasmetalo mnogim hrvatskim izvođačima, a popularna pevačica je sada na vrhu top lista u Hrvatskoj.

Naime, u zadnjih sedam dana na Bilbordovoj listi najslušanije muzike ove nedelje u toj državi je pesma „Dam dam dam“. Takođe, njena pesma „Devet života“ nalazi se na drugom mestu.

OVAKO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ GOVORILA NA POČETKU KARIJERE: Ništa je nije sprečilo da postane nadmoćna zvezda

Ono što iznenađuje je što se i na trećem mestu, takođe nalaze srpski izvođači i pesma, a to je „Rizik“ Džejle Ramović i repera Henija. Tek se na petom mestu nalazi hrvatski izvođač Grše.

Podsetimo, pobednica ove liste Aleksandra Prijović nedavno je rasprodala i četvrtu Arenu u Zagrebu, što je malo kome pošlo za rukom. Da će i peti koncert biti rasprodat govori i  podatak da je u prvi sat nakon puštanja karata u promet već prodato 2000 ulaznica.

Jedini koji ima četiri koncerta u Areni je Dino Merlin, ali i njega je sad Aleksandra nadmašila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRIJA NASTAVLJA DA OBARA REKORDE: Aleksandra zakazala i petu Arenu u Zagrebu, a evo u čemu je još prva u Hrvatskoj”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter