Izvor: Kurir.rs
13.10.2023 u 19:31
0

ZLA FERHUNDE IZ SERIJE „KAD LIŠĆE PADA“ NIJE VOLELA SVEKRA u seriji, ali u privatnom životu da

Afera glumaca iz omiljene turske serije na našim prostorima

I u Srbiji, ali i na ostatku Balkana, serija Kad Lišće pada  bila je jako popularna, uprkos ne tako srećnoj tematici i sudbini koja je pratila članove ove porodice. I dalje se sećamo stamenog Ali Rize, glave porodice Tekin, svađe sestara Lejle i Nedžle, kao i njihovog brata Ševketa.

Naravno, među njima je bila neizostavna zla Ferhunde, snaha Ali Rize, s kojim je često bila u intrigantnim odnosima. Dok su se Ali Riza i Ferhunde u seriji gložili, njihov odnos u stvarnom životu bila je glavna tema trač rubrika svih turskih medija, a ljubavni život Deniz Čakir ima više zapleta od najbolje turske serije.

Naime, glumci Halil Ergun i Deniz Čakir tada su bili jako prisni, pa se nagađalo da su čak i u tajnoj ljubavnoj vezi. On je tada imao 65, a ona 29 godina, pa je među njima razlika od čak 36 godina, ali to im nije smetalo za druženje, koje je bilo evidentno blisko.

Serija se snimala četiri godine, od 2006. do 2010. godine, a priča o njihovoj aferi je krenula kada su se njih dvoje međusobno hvalili, isticali uspehe onog drugog, a mediji su ih pratili u stopu, shodno velikoj popularnosti serije. Oni su se i tada izdvajali od ostatka ekipe, pričali, šalili se i družili se, a pisalo se i da postoje fotografije kako idu u bioskop, na večeru, gde joj on ljubi ruku…

Deniz je tada govorila da joj Halil prija i nije sakrila da ga jako poštuje.

– Usamljena sam ovde u Istanbulu, jer su moja porodica i prijatelji u Ankari. Prijateljstvo sa Halilom je najlepša stvar koja mi se dogodila. Sa njim mogu da uživam u svemu, i baš me briga šta ko misli – izjavila je lepa Deniz svojevremeno.

I Halil je priznao da sa mladom koleginicom ima mnogo toga zajedničkog, ali na „prijateljskoj osnovi“. Halil i Deniz su nastavili druženje i po završetku snimanja, a turski magazini su preneli trač sa jednog rođendana.

Naime, na rođendanu prijatelja dobroćudni Ali Riza iz serije je popio „čašicu više“, pa je umalo pao dok su izlazili iz restorana, ali su Deniz i njihov prijatelj uspeli da ga dovedu do automobila.

Njih dvoje nikad nisu priznali šta se zaista dešavalo među njima, ali retko ko veruje da je u pitanju bilo samo čisto prijateljstvo…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter