Izvor: Kurir.rs
12.10.2023 u 22:33
2

OVAKO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ GOVORILA NA POČETKU KARIJERE: Ništa je nije sprečilo da postane nadmoćna zvezda

Aleksandra Prijović pre Zvezda Granda imala je samo 17 godina i veliku želju da postane pevačica. Znala je da će u tome uspeti jednog dana, a u prilog tome svedoče i njene reči pre nego što se proslavila u muzičkom takmičenju.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRIZNALA DA BRENA NE ZNA ZA PETI KONCERT: Otkrila detalje koje do sada niste znali

Tada sedamanaestogodišnja Aleksandra snimila je video u kom se predstavila pred početak takmičenja i otkrila da je od malih nogu maštala da bude pevačica.

-Profesionalno se bavim pevanjem oko 3 godine otkada sam snimila svoje dve pesme. Kao mala sam sanjala da postanem pevačica i zato sam se prijavila za ‘Zvezde Granda’- istakla je Aleksandra i dodala:

-Imam malu tremu, ali verovatno će kao i prošle godine kad stanem na scenu ta trema nestati!

Nakon toga je, sada već prepoznatljivim glasom, zapevala hit „Imam jedan život“ Ane Bekute i ono što je očigledno jeste da se njen glas do dana današnjeg nije promenio.

Iako bi mnogi rekli da se fizički potpuno transformisala, zapravo Aleksandra je promenila samo način šminkanja, frizuru, kao i stil odevanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OVAKO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ GOVORILA NA POČETKU KARIJERE: Ništa je nije sprečilo da postane nadmoćna zvezda”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter