Izvor: telegraf
15.02.2024 u 02:12
0

PRIJA SA KUMOVIMA U OSJEKU: Na korak do suza

"Ovo je najlepši osećaj, hvala vam što me podržavate", obratila im se Prija

Aleksandra Prijović priredila je spektakularan koncert drugo veče u Osijeku, a gotovo pri kraju samog koncerta na scenu je izvela i posebne goste.

DRAGANA MIRKOVIĆ DOVELA KRAGUJEVČANE DO SUZA: Najveća humanitarna akcija u istoriji

 

Na sceni su joj se pridružili kumovi, ljudi, muzičari s kojima je ušla u svet pevanja.

Kako su kročili na scenu i zajedno izašli pred publiku, Aleksandra se obratila i otkrila o kome se radi, te da je zbog njihovog dolaska posebno srećna.

 

 

 

– Ovo je najlepši osećaj, hvala vam što me podržavate. Kada sam počela da pevam, imala sam želju da publika zna samo jednu moju pesmu, međutim, imam tu sreću da pevate sve moje pesme – započela je Aleksandra i dodala:

– Odrasla sam u Belom Manastiru, znate da mi je majka pevačica i ceo život pevamo i sviramo… Moji počeci bili su sa Mirom i Dariom u mojoj porodičnoj kući gde smo svirali i pevali – rekla je Prijovićka i potom zagrlila svoje drugare.

Inače, kako je njena baka otkrila za Telegraf, Miro je njen kum, a ona je krstila njegovu decu i prijateljstvo je koje je neraskidivo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter