Izvor: TELEGRAF
10.02.2024 u 04:49
1

PRIJATELJ ANE NIKOLIĆ UZNEMIREN: „Dečko nema ništa, živi kod nje u kući, vozi njena kola“

Aninin prijatelj je istakao da Nemanja nije dečko za nju

Pevačica Ana Nikolić neretko objavljuje fotografije sa novim emotivnim partnerom Nemanjom na svom profilu na Instagramu, te pokazuje da je srećna i zadovoljna na ljubavnom polju.

Međutim, njen prijatelj je otkrio da se Anin novi izabranik „uvalio“ u njen stan, te da nije momak za nju.

OBUČENA KAO KEJT: Severina na sudu u autfitu od skoro 12.000 evra! (FOTo)

Anin dečko se super uvalio, ja znam dečka od ranije, nije on neka prilika. Njoj verovatno prija da je neko voli i podržava u tom njenom stilu života, ali nije on za nju. Nadam se da se neće opet razočarati. Dečko nema ništa, živi kod nje na gajbi, vozi njena kola, njemu je super, još se svima hvali kako je sa Anom Nikolić, pa kome to ne bi imponovalo – rekao je izvor za Svet, pa istakao da je Nemanji pevačica „slamka spasa“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRIJATELJ ANE NIKOLIĆ UZNEMIREN: „Dečko nema ništa, živi kod nje u kući, vozi njena kola“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter