Izvor: Novosti
18.01.2024 u 19:36
0

PRINC VILIJAM POSETIO KEJT MIDLTON: Vidno zabrinut, odložio sve obaveze

Princ Vilijam je odlučio da odloži sve svoje obaveze kako bi bio sa decom i pružio podršku svojoj supruzi.

Princ Vilijam posetio je danas Kejt Midlton u londonskoj bolnici gde se ona nalazi od prekjuče, i gde je bila podvrgnuta operaciji abdomena. Kako je juče saopštila Kensingtonska palata princeza od Velsa oseća se dobro i hiruški zahvat je uspešno obavljen. Biće u bolnici 10 do 14 dana dok će oporavak trajati dva do tri meseca. nakon te vesti Bakingemska palata izdala je saopštenje da će kralj Čarls III imati naredne nedelje hirušku proceduru zbog uvećane prostate. Javnost u Britaniji je zabrinuta, a veći broj stručnjaka prokomentarisao je dešavanja.

Vilijam je fotografisan kako odlazi u Vindzor nakon posete, zbog situacije sa Kejt Midlton odložio je sve službene obaveze i brinuće o njihovoj deci. Prestolonaslednik je viđen u automobilu od 139.000 funti, u pratnji telohranitelja.

Kejt Midlton provela je drugu noć zaredom u bolnici, princ Vilijam obustavio je službene dužnosti dok princeza boravi u londonskoj klinici, to će potrajati i za vreme njenog oporavka.

Roditelji princeze od Velsa Kerol i Majkl Midlton kao i sestra Pipa i brat Džejms Midlton pomerili su sve svoje obaveze kako bi bili uz nju dok se bude oporavljala u Vindzoru.

O dešavanjima u vezi sa Kejt i Čarlsom bilo je sinoć reči u emisiji Pirsa Morgana u kojoj je gostovao čuveni doktor Mark Sigel. Rečeno je da su dva obaveštenja sa dvora, naravno, bila isplanirana na šta ukazuje podatak da operacija Kejt Midlton nije bila iznenada, odnosno da se radilo o planiranom zahvatu, kao i da princeza nije hitno prebačena na kliniku. Isto je i sa Čarlsom koji je osećao simptome, a onda je doneta odluka o operaciji.

OPERISANA KEJT MIDLTON: Svet šokirale vesti iz Kensingtonske palate

„Zdravstvena kriza na dvoru“ dovela je do nesvakidašnje situacija da su dva istaknuta člana porodice u bolnici, dok je Vilijam odložio obaveze. Princeza Ana i princ Edvard navode se kao glavne uzdanice tokom teške situacije.

Javnost je zabrinuo podatak da će Kejt biti u bolnici do 14 dana, kao i da će morati da se oporavlja dva do tri meseca.

– Veoma sam zabrinut, verujem kada kažu da nije u pitanju rak. Možda je benigni tumor, ginekološka operacija, ona je rodila troje dece za pet godina. Nakon svake operacije abdomena idete kući za dan-dva. Nešto je pošlo naopako, brinu me komplikacije, brinu me infekcije, dve nedelje u bolnici i oporavak od tri meseca mi govori da je nešto pošlo po zlu – objasnio je doktor i istakao da se o potencijalnim komplikacijama ništa ne govori.

Napomenuo je da ima snažan osećaj da će Kejt biti dobro, ali da“ tri meseca oporavka ukazuju da se radi o nečemu ozbiljnom“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter