Izvor: KURIR.RS
19.09.2023 u 17:23
0

PRLJAVI RAT BIVŠIH SE ZAVRŠIO: Kevin Kostner se nagodio sa Kristinom, ovo su detalji dogovora

Razvod Kevina Kostnera i njegove supruge doživeo je iznenađujući kraj, bivši par sklopio je nagodbu, presudio je njihov predbračni ugovor.

Kraj se opisuje kao šokantan jer je donedavno buktao pravni rat bivših supružnika, a završnica tome nije se ni nazirala.

Pravni rat se iznenada završio nakon što je objavljeno da će bivšoj supruzi Kevina Kostnera Kristin Baumgartner biti isplaćeno više od 400.000 dolara za sudske troškove.

Advokati Kevina Kostnera dobili su niz pravnih bitki, koje su dovele do nagodbe. Njegova advokatica Lora Vazer nedavno je predala dokumentaciju sudu u kojoj se navodi da će glumac bivšoj supruzi plaćati 63.000 dolara alimentacije mesečno, piše TMZ.

GAGA ANTONIJEVIĆ DOK SPREMA NOVU VERZIJU FILMA: „Boj Na Kosovu se snimao ovako, imamo 12 SRPSKIH vitezova predvođenih Obilićem koji idu da UBIJU SULTANA!“

Bivša supruga Kostnera tražila je 248.000 dolara mesečno alimentacije, menjala je zatim svoj zahtev, a sudija u Santa Barbari je ranije ovog meseca presudio u korist Kevina Kostnera.

Mediji su pisali prošle nedelje da je Kristin isplaćen novac za sudske troškove. Nakon odluke suda o alimentaciji, najavljen je novi spor oko toga da li se stavke predbračnog ugovora i dalje mogu primenjivati. Bivša supruga Kevina Kostnera tražila je da joj glumac plati 855.000 doara na koliko su procenjeni troškovi njenog pravnog tima.

Ona je tražila i da se plati 575. 000 dolara njenim advokatima i još 280.000 dolara još jednoj članici njenog tima, što bi ukupne troškove dovelo do 1.2 miliona dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter