Izvor: kurir.rs
18.09.2023 u 21:17
0

GAGA ANTONIJEVIĆ DOK SPREMA NOVU VERZIJU FILMA: „Boj Na Kosovu se snimao ovako, imamo 12 SRPSKIH vitezova predvođenih Obilićem koji idu da UBIJU SULTANA!“

Kao što je poznato, priprema se nova verzija filma "Boj na Kosovu", koji će režirati Predrag Gaga Antonijević. Za sada poznato da će ulogu Vuka Brankovića igrati Igor Đorđević, a kneza Lazara njegov kolega Nenad Jezdić i da je snimanje odloženo za narednu godinu.

Može se reći da nikada nismo spremniji bili. Scenario je sjajan i imamo šansu da napravimo jedan ozbiljan, dinamičan i ka mladim ljudima orijentisan film“, otkrio je reditelj.

KAJA ŠETA 13 GODINA MLAĐEG: Isplivali detalji veze

Radnja novog „Boja na Kosovu“ biće drugačija nego u Šotrinom filmu koji je snimljen 1989. godine. Scenario je potpuno drugačiji i priču predstavlja iz novog ugla. Antonijević se držao prepiske između kralja Tvrtka i firentinske vlade.

-Radi se o 12 vitezova iliti 12 žigosanih. To je druga priča, koja se naslanja na prepisku između kralja Tvrtka i kancelara Firence, gde kažu da se 12 srpskih vitezova zaklelo da će ubiti sultana i da su to uradili. Mi smo na osnovu toga uradili priču. Imamo 12 srpskih vitezova, predvođenih Milošem Obelićem, koji idu da ubiju sultana“, zaključio je Antonijević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter