Izvor: Glossy.rs
02.08.2023 u 20:13
1

PRVA DAMA SRBIJE KRALJICA NENADMAŠNOG STILA: Tamara Vučić zasenila ROMANTIČNOM haljinom, ovu CAKU treba da zna svaka DAMA (FOTO)

Tamara Vučić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde često deli fotografije koje nam otkrivaju delić njene svakodnevice i obaveza koje ima kao prva dama Srbije.

Nakon što nam je nedavno pokazala kako u prirodi uživa opuštajući se sa sinom Vukanom , sada je podelila utiske iz posete Galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu.

Ona je s ministarkom kulture Majom Gojković obišla ovu ustanovu, u kojoj se trenutno održava izložba „Priroda i jezik“, a kako je istakla, na nju je poseban utisak ostavila prilika da zaviri u depoe Prirodnjačkog muzeja na Vračaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Vučić (@tamara.vucic.serbia)

Za ovu priliku Tamara Vučić odabrala je modno izdanje u svom stilu – damski stajling koji je ujedno jednostavan i vrlo efektan.

Njen izbor bila je romantična haljina A-kroja, pripijena u gornjem delu, koja se širi od kukova u oblik zvona, a pažnju privlači upečatljivim dezenom. Reč je o modelu ukrašenom krupnim crnim tufnama na beloj pozadini, pa haljina privlači pažnju ovim moćnim kontrastom, a prva dama se držala važnog pravila o nošenju tufni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRVA DAMA SRBIJE KRALJICA NENADMAŠNOG STILA: Tamara Vučić zasenila ROMANTIČNOM haljinom, ovu CAKU treba da zna svaka DAMA (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter