Izvor: KURIR/BLIC
24.03.2023 u 08:42
0

„RADA JE TRENUTNO NA LEČENJU“: Oglasila se sestra Maja Manojlović i otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju pevačica

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Rada Manojlović u lošem zdravstvenom stanju, oglasila se njena sestra i otkrila u kakvom je stanju pevačica.

 

Pevačica se nedavno oglasila putem Instagrama priključena na infuziju i dodatno zabrinula pratioce.

Sada se oglasila njena sestra, Maja Manojlović koja je otkrila zbog kojih zdravstvenih teškoća je pevačica bila prinuđena da otkaže sve nastupe.

– Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, čak je i sa povređenim kolenima u zavojima nastupala. Zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga može da savlada. Hvala svima na brizi, puno joj znači – rekla je Maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter