Izvor: KURIR.RS,
10.01.2023 u 19:20
0

RADOST U PORODICI ŠAULIĆ! Porodila se Mihajlova žena Marina: Stigla devojčica, dali su joj neobično ime! Evo šta znači

Porodica Šaulić od danas je bogatija za još jednog člana, jer je Marina, supruga Generalnog konzula RS u Cirihu Mihajla Šaulića, na svet donela devojčicu.

Kako saznajemo, porođaj je protekao u savršenom redu, a srećni roditelji odlučili su da detetu daju ime Manja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovo je prva prinova u porodici od tragične pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pa je donela i posebnu radost svima, o čemu je prve utiske podelila baka Goca.

– Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj. U njenom timu bio je i doktor Igor Pilić, sin profesora doktora Žarka Pilića koji je pre 37 godina porodio i mene sa Mihajlom – rekla je ponosna baka Gordana.

Inače, ime Manja je varijanta imena Marija, preuzeta iz ruskog. Marija je latinska forma hebrejskog imena „Mirjam“. Kao ime Isusove majke ime ima simbol čiste i duboke ljubavi. Samo značenje imena nije sigurno razjašnjeno. Po starijim tumačenjima je ime nastalo od hebrejskog „mir“ = „gorko“ i „jam“ = „more“, pa bi značenje bilo „gorčina mora“. Po novijim tumačenjima se pretpostavlja da ime vodi značenje od egipatskog „mry“ što znači „koja ja voljena“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter