Izvor:
08.07.2017 u 00:53
0

ALEKSANDRA SUBOTIĆ STREPI OD ČABARKAPE: Plaši se za Davidovu sigurnost! (foto)

Aleksandra Subotić i David Dragojević nakon izlaska iz rijalitija "Parovi" nastavili su da uživaju u ljubavi. Međutim, Aleksandra je dosta uplašena.

Naime, kako je otkrila, Subotićeva se plaši Aleksandra Čabarkape, oca njene ćerke Magdalene.

Iako je Čabarkapa trenutno u zatvori, Aleksandra kaže da ne zna na šta je sve spreman, da se plaši njegove osvete.

– Volela bih da mogu da kažem da se ne bojim Čabarkape, ali se iskreno bojim, pogotovo što je on slao ta pisma koja je slao! Nije mi svejedno, videćemo šta će biti i na šta je sve spreman! Razmišljala sam o tome, i s obzirom da ga odlično poznajem, bojim se njegove reakcije! Bojim se i za sebe i za Davida! Zato moram pažljivo da mislim i razmišljam na koja mesta ćemo ići i gde ćemo se kretati – rekla je Aleksandra.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter