Izvor:
17.11.2016 u 04:11
0

Anđela srećnija nego ikada: Evo ko joj ulepšava dane nakon raskida sa Mikijem! (foto)

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Anđela Lakićević, nedavno je raskinula svoju vezu sa Mikijem Đuričićem.

Naime, njih dvoje su svoju romansu započeli u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Parovi", i nastavili je po izlasku iz istog.

Međutim, nekoliko meseci nakon toga, njih dvoje su odlučili da je najbolje za sve da se mirno raziđu i ostanu dobri prijatelji.

Jedno vreme se nagađalo i da su oni bili vereni, međutim taj prsten je bio samo Mikijev poklon a ne znak veridbe.

Dok jedni nagađaju da je raskid prevelika Mikijeva ljubomora, drugi opet pričaju da Anđela ne želi u selu a da Miki neće u grad i da je tu nastao nesporazum.

Ipak, evidentno je da se oni mnogo vole, jer su posle svega ostali veliki prijatelji i svakodnevno su u kontaktu.

Anđela je još jednom pokazala svima da je ona uprkos svemu sada presrećna, a koliko možemo da vidimo nju usrećuju mladoženje iz njenog serijala "Provodadžije".

Naime, oni joj prenose svoja razna iskustva i doživljaje, što nju često nasmeje i u ovoj teškoj situaciji.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Instagram/andjela.lakicevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter