Izvor:
31.07.2018 u 16:38
0

ANĐELA UGOSTILA GASTTOZZOVU LJUBAV: Teodora NE ŽALI da priča o NENADU! ALI PRIČA I O ODNOSU SA MAJKOM! (FOTO)

Emisiju ,,Upoznajte parove" kao i juče, dirigentsku palicu preuzela je uvek nasmejano lice srećne televizije, Anđela Lakićević.

Predstavila je svoje goste, te je reč prepustila Gasttozzovoj devojci, Teodori Radoičić, koja je pre početka emisije od voditeljke tražila da ne komentariše njenu vezu sa pobednikom šeste sezone ,,Parova".

U sjajnim odnosima sam i sa ocem i sa majkom. Pomirile smo se i shvatili smo da sve to loše treba da se ostavi iza, i osećam se kao pravo dete – objasnila je Teodora situaciju sa roditeljima, s obzriom da je poznatojavnosti da rodbinsi odnosi u porodici Radoičić nisu bili baš najbolji, ali po njenim rečima može se zaključiti da je sada sve u redu.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter