Izvor:
10.04.2017 u 20:08
0

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Davidova majka otkrila kakvo mišljenje o Aleksandri ima njen mlađi sin!

Majka Davida Dragojevića, Biljana, otvoreno je pričala za happytv.rs o odnosu svog sina i Aleksandre Subotić, a potom je prokomentarisala sinoćnu situaciju u vili "Parova" kada s eljubavni par posvađao.

Naime, Biljana je istakla da podržava svog sina i da ne želi da se meša u njegovu vezu sa Aleksandrom, a dodala je da isto mišljenje imaju i Davidov brat i očuh.

Mungos isto podržava i Davida i Aleksandru, on je mom sinu kao prijatelj, smatra d au njegovu vezu sa Aleksandrom ne treba niko da se meša. Što se tiče drugog sina, on je onako malo otvoreniji. On je totalno različit od Davida, David je prema devojkama uvek bio iskren, posvećen, nekako miran, staložen. Njegov brat podržava oboje, ali opet smatra da to što je David našao devojku u "Parovima" ne mora da znači da ne treba da se druži sa ljudima. Nekako, samo je sa Aleksandrom. Eto, to kaže njegov brat, ali ga isto podržava – otkrila je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter