Izvor:
18.09.2016 u 00:02
0

BUMBAR ZA HAPPYTV.RS – U SRED BURNOG RASKIDA: „Rekao sam Ejmi – POGLEDAJ ME, MOJA SI!“

Letovanje je završeno za bivšeg učesnika najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi", čuvenog Dejana Bumbara Vuletića. On se u razgovoru za portal HappyTv.rs pohvalio da su u toku pripreme za Župsku berbu, najpoznatiju manifestaciju njegovog kraja.

Ogromna je organizacija, manifestacija traje pet dana i očekujemo mnogo gostiju – ponosan je Bumbar na svoju Župu i dodaje: – Očekujemo goste iz celog regiona, ali i moje prijatelje iz "Parova"! Malo i strepim, plašim se toga jer su iza mene godine iskustva. Radi se 24 sata dnevno, ne ide se u krevet jer se lokal ne zatvara ni dan ni noć. Sreda otvaranje – nedelja zatvaranje.

Osvrnuli smo se i na malo ozbiljnije teme, te smo povodom nedavnog poskupljenja svinjskog mesa pitali da li su i u "Bubamari" skočile cene.

Ne, prasetina je već godinu i po dana na istoj ceni kod mene. Nikada ne menjam to, kod mene su cene uvek iste, a promet mi je, iskren da budem, porastao posle "Parova". Drugačije je sad, ljudi me gledaju, slikaju se sa mnom… Sad me svi znaju, viču za mnom "alal vera"… Drago mi je mnogo. Izvukao sam korist sa te strane maksimalno, nisam imao kritike uopšte.

Nismo mogli da se ne posvetimo i aktuelnom televizijskom prepucavanju između bivših golupčića Lazara Jeremića Jere i Ejmi Aminate. Pitali smo Bumbara kako reaguje na to što je Lazar bivšoj devojci zamerio to što je sedela u Vuletićevom krilu (više o tome OVDE).

Ne znam ja šta je Lazar rekao, ali ja sam Ejmi rekao kad smo se videli drugi put u životu, pogledao sam je i uhvatio je za ruku i rekao joj: "Pogledaj me. Vaša veza neće dugo da traje. Moja si"… tako je i bilo. Lazar, nažalost, nije imao šanse. Neka se drži on fudbala, a Ejmi nek ostavi meni. Nije mogla njihova veza da funkcioniše jer je on dugo odustan zbog posla kojim se bavi, a Ejmi je devojka koja je željna pažnje i ljubavi. U svakom slučaju, ljubav preko žice je nemoguća – zaključio je Dejan Vuletić.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/dejan.vuletic.984

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter