Izvor:
27.04.2017 u 00:34
0

CRNI, DADO, ŠTA TE SNAĐE! Dalila otvoreno pričala kakav joj je bio seks sa Dejanom, gde su ga imali, a onda ga najavila i večeras!

Dalila Mujić već nekoliko dana ima novog dečka – Dejana Dragojevića, a da im je u vezi, iako su u rijalitiju, odlično, pokazali su i sinoć kada su imali seks.

Voditeljka Anđela Lakićević je pitala učesnike ko je bio sa kim sinoć pošto su mnogi razmenjivali nežnosti, a Mujićeva je sama priznala da joj je sinoć bilo odlično.

– Bilo je odlično sinoć, ponoviće se, koliko odmah posle žurke, a možda i u toku žurke. Aleksandra i David su bili u jednoj tuš kabini, a Dejan i ja u drugoj – priznala je ona.

Pored ova dva para, voditeljka je spomenula i Zerinu i Lakića i Anamariju i Tihomira.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter