Izvor:
26.07.2018 u 07:26
0

CRVENO OBUCI NEK SLUTI NA RADOST: Bivši učesnici „PAROVA“ poručuju svojim fanovima! POGLEDAJTE I ŠTA! (FOTO)

Par koji je sedam dana u nedelji pod budnim oko medija, dešavanja, romansa, svađa, kroz sve zajedno prolaze i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Njihov brak krunisan je u najvelelepnijoj vili ,,Parova", pa smo svi bili svedoci dešavanju pre i nakon tog romantičnog čina. Burne rasprave, reči, ali i ljubavi koju su bezuslovno pokazali jedno prema drugom.

Naime, Nina Prlja i Mladen Vuletić ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, što kad se pojave odvojeno, alikada se spoje, glavna su premija za medije.

Prognozirali su im raskid, da će nakon rijalitija ,,Parovi" raskinuti vezu, da će se razvesti, sve su to bila nagađanja cimera iz vile. Oni su dokazali suprotno, svakodnevno objavljuju fotografije na društvenim mrežama koliko uživaju u ljubavi.

Zanosna brineta je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj se nalaze kombinacija koju su obukli, verovatno za snimanje neke emisije. Na istoj fotografiji možemo videti da se podudaraju i sa ukusom, te su obukli slične komade odeće i iste boje i to crvene.

Da li to sluti na radost ili nam govore nešto drugo, ostanite uz naš portal Happztv.rs i saznajte prvi sve zanimljivosti iz života vaših omiljenih lica sa malih ekrana.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter